Nick Cold Hands

ET FOREDRAG UDEN SIDESTYKKE

Nu er det muligt at få et unikt indblik i en karriere som strækker sig over næsten fire årtier med musiklegenden Nick Coldhands, der fortæller de bedste anekdoter fra sine oplevelser med musikindustrien.

Her er der for første gang mulighed for at opleve et underholdende og spændende foredrag med Nick Coldhands, der har arbejdet med de største hiphop stjerner i verden, som f.eks Eazy-E, Busta Rhymes, Ice Cube, Rakim & Pitbull.

Forestil dig den vildeste gangster historie du kender,gang den med 3 og gør den virkelig, så er du cirka nået op på samme niveau som når Nick “Coldhands” indtager scenen og projektoren.

“Vi bookede Nick “Coldhands” til et oplæg om hans liv med musikken og det må man virkelig sige at vi fik. Vi snakkede om oplægget flere dage efter, fordi det var så utroligt spændende. Virkelig god energi og de sygeste fortællinger og “Inside knowledge” man kun drømmer om.”

(10/10 højest anbefaling)

Sofia Lyngskjold – 3.W / Greve Gymnasium)

“Vi havde Nick Coldhands forbi til et foredrag, og alle i salen var helt enige om at de historier han fortalte, var helt vildt underholdende og spændende. Vi hørte helt utrolige fortællinger om at realisere sine vildeste drømme, både lokalt og internationalt, samt en forståelse af hvordan musikindustrien er bygget op i dag, og hvad det betyder. Vi nåede også en spørgerunde, hvor alle fik meget kvalificerede svar på alle vores spørgsmål. Hvis man både vil høre røverhistorier og få fakta, så er Nick Coldhands manden man skal booke.”

Maja Holm Danielsen – Uldum Højskole
(10/10 højest anbefaling)

Sofia Lyngskjold – 3.W / Greve Gymnasium)

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you asap.

Sending

© Nordic GPS

Log in with your credentials

Forgot your details?